Prikaz vseh 7 rezultatov

SIRUP HIBISKUS

Čajni sirup Hibiskus z limono je naravnost odličen. Vsi ljubitelji ledenih čajev si ga lahko pripravite takoj, brez kuhanja! Poleg tega pa ima sama hibiskus ogromno pozitivnih učinkov za zdravje, hibiskus namreč vsebuje ogromno vitamina C. Primeren je tako za pripravo osvežilnih pijač, koktajlov, kot preliv za razna peciva, sladolede, slajenje čajev,… kot preliv čez skuto pa je nekaj posebnega. Ne vsebuje TEINA. BREZ dodanih konzervansov, arom, ojačevalcev okusa!
Varnostna opozorila Lahko vsebuje ostanke mleka, oreščkov in arašidov!
Shranjevanje po odprtju hraniti v hladilniku!

SIRUP ČAJ S PLANIN

Čajni sirup Čaj s planin z limono je naravnost odličen. Vsi ljubitelji ledenih čajev si ga lahko pripravite takoj, brez kuhanja! Poleg tega pa ima sam čaj ogromno pozitivnih učinkov za zdravje. Primeren je tako za pripravo osvežilnih pijač, koktajlov, kot preliv za razna peciva, sladolede, slajenje čajev,… kot preliv čez skuto pa je nekaj posebnega. Ne vsebuje TEINA. BREZ dodanih konzervansov, arom, ojačevalcev okusa!

SIRUP VIŠNJA

Sadni sirup Višnja z limono vsebuje kar min. 39% Malinove kaše ter min. 8% sveže iztisnjenega limoninega soka, po čemer izrazito izstopa med konkurenti. Odlikuje ga izrazit okus svežih višenj z pridihom svežega limoninega soka. Primeren je tako za pripravo osvežilnih pijač, koktajlov, kot preliv za razna peciva, sladolede, slajenje čajev,… kot preliv čez skuto pa je nekaj posebnega. BREZ dodanih konzervansov, arom, ojačevalcev okusa!

SIRUP BEZEG

Bezgov sirup z limono je naravnost odličen. Bezeg ima številne zdravilne lastnosti, zaradi česar so ga v pretekosti imenovali tudi zdravilna skrinjica za kmečke ljudi. Med drugim bezeg pomaga pri sladkorni bolezni, senenem nahodu, vzpodbuja delovanje znojnic, niža vročino in prehlad, čisti kri,…

SIRUP LIMONSKA TRAVA

Čajni sirup Limonska trava z limono je naravnost odličen. Vsi ljubitelji ledenih čajev si ga lahko pripravite takoj, brez kuhanja! Poleg tega pa ima sama limonska trava ogromno pozitivnih učinkov za zdravje. Primeren je tako za pripravo osvežilnih pijač, koktajlov, kot preliv za razna peciva, sladolede, slajenje čajev,… kot preliv čez skuto pa je nekaj posebnega. Ne vsebuje TEINA. BREZ dodanih konzervansov, arom, ojačevalcev okusa!

SIRUP MALINA

Sadni sirup Malina z limono vsebuje kar min. 43% Malinove kaše ter min. 5% sveže iztisnjenega limoninega soka, po čemer izrazito izstopa med konkurenti. Odlikuje ga izrazit okus svežih malin z pridihom svežega limoninega soka. Primeren je tako za pripravo osvežilnih pijač, koktajlov, kot preliv za razna peciva, sladolede, slajenje čajev,… kot preliv čez skuto pa je nekaj posebnega. BREZ dodanih konzervansov, arom, ojačevalcev okusa!

SIRUP PASIJONKA

Sadni sirup Pasijonka vsebuje kar 50% pasijonkine kaše, po čemer izrazito izstopa na polici. Odlikuje ga izredno osvežilna, sadna nota. Primeren je tako za pripravo osvežilnih pijač, koktajlov, kot preliv za razna peciva, sladolede, slajenje čajev,… kot preliv čez skuto pa je nekaj posebnega. BREZ dodanih konzervansov, arom, ojačevalcev okusa!